Logo

Rugbrød med tomatkvark - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækker morgenmad

(billedet er mere generelt)

 

100 g kvak

1 spsk sødmælk

1 tomat

½ løg

nogle kviste persille

havsalt

1 skive rugbrød (50g)

1 tsk smør

*

A. Rør mælk og kvark sammen.

Hæld kogende vand over tomaten, flå den og skær den i tern.

B. Pil løget og skær det i små tern.

Skyl persillen, pluk bladene af og hak dem fint.

C. Rør tomat, løg og persille i kvarken. Smag til med salt.

D. Kom smør på brødet og server det til tomatkvarken.

 

Pr portion 928/221 kJ/kcal. 18 g protein. 5 g fedt. 23 g kulhydrater. 4 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her