Logo

Koteletter i bærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter a 175 g
2 gulerødder
1 rødløg
1 dl solbærsaft
4 dl vand
3 spsk soja
1 oksebouillonterning
1 fed hvidløg
8 enebær

Sauce:
3 dl saft-bouillon (fra koteletterne)
2 dl fløde 13%
1 spsk soja
2 spsk Maizena-jævner
Solbær, ribs eller tyttebær

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Pil løget og skær det i tynde både.
Lad saft, vand og soja koge op sammen med bouillonterning, knust hvidløg, knuste enebær, salt og peber.
Læg koteletterne i og lad dem koge for svag varme under låg i ca. 10 min. Vend koteletterne undervejs.
Tag dem op og hold dem varme.
Si 3 dl af saft/bouillonblandingen ned i en gryde.
Tilsæt fløde og soja og kog det op.
Pisk jævningspulveret i og lad et småkoge under piskning i ½ -1 min. Smag saucen til.
Læg koteletterne i saucen og lad dem blive gennemvarme.
Spæd evt. med saft-bouillon eller fløde og tilsæt lidt friske bær.
Servér koteletterne med kartoffelpande og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her