Logo

Rørt smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørret lunes let, men må ikke smelte.
Det røres let og blødt, indtil det har konsistens som en tyk creme.
Tilsætning af en ½ - 1 spsk kogende vand eller suppe letter røringen.
Smørret må ikke blive stift igen før serveringen, så det skal helst røres
kort forinden og ellers stilles så lunt, at det beholder den bløde
konsistens.
Rørt smør kan varieres ved forskellig tilsmagning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her