Logo

Jordbærsuppe med jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærsuppe med jordbæris

500 g jordbær, friske eller frosne

75 g sukker

1 tsk peberkorn, sorte

1 stk kryddernelliker

2 stk laurbærblade

1 cm kanel, stang

2 kapsler kardemomme, hel

1 stk vanilliestang, flækket

50 g brun farin

1,25 dl vand

125 g jordbær, frosne

2 dl græsk yoghurt 0,1%

50 g flormelis

 

Smelt sukker og farin i vandet ved svag varme og tilsæt krydderierne.
Kog sukkerlagen forsigtigt til en sirup.
Sigt krydderierne fra og tilsæt 1 kg blendede jordbær.
Kog suppen op og lad den køle af.
Sæt den i køleskab og server kold.
De let optøede bær blendes sammen med flormelis og græsk yoghurt.
Er isen for blød kan den stilles i fryseren til den har en passende konsistens.
Hæld den kolde suppe i afkølede tallerkener, læg en kugle is i midten og pynt evt. med friske bær.

 

  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her