½ kg lammebov uden ben
8 småløg
4 tomater
2 peberfrugter
Marinade:
Saft af 2 citroner
2 spsk Olie
1 tsk salt
Friskkværnet peber
2 hvidløgsfed
4 grillspid
Skær kødet i mundrette stykker.
Bland marinaden og tilsæt knust hvidløg.
Hæld den over kødstykkerne, og lad dem stå et par timer.
Pil løgene, hæld kogende vand over dem, og lad dem stå nogle minutter. Tag dem op.
Skyl peberfrugter, befri dem for frøstol og kerner, skær dem i firkanter.
Skyl og tør tomaterne.
Tag kødstykkerne op af marinaden, og sæt dem skiftevis, løg, kødstykker og peberfrugt og tomat på spiddene.
Pres det nænsomt sammen så det danner en stabel.
Læg spiddene på risten over bradepanden, og grill dem ca. 15 cm. fra grill-element, i en meget stærk varm ovn, 250 º i 5 - 7 minutter. Ven spiddene et par gange, og pensl hver gang kødstykkerne med marinaden.
Servér straks.