Logo

Kebab á la turque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg lammebov uden ben
8 småløg
4 tomater
2 peberfrugter

Marinade:
Saft af 2 citroner
2 spsk Olie
1 tsk salt
Friskkværnet peber
2 hvidløgsfed

4 grillspid

Skær kødet i mundrette stykker.
Bland marinaden og tilsæt knust hvidløg.
Hæld den over kødstykkerne, og lad dem stå et par timer.

Pil løgene, hæld kogende vand over dem, og lad dem stå nogle minutter. Tag dem op.
Skyl peberfrugter, befri dem for frøstol og kerner, skær dem i firkanter.
Skyl og tør tomaterne.

Tag kødstykkerne op af marinaden, og sæt dem skiftevis, løg, kødstykker og peberfrugt og tomat på spiddene.
Pres det nænsomt sammen så det danner en stabel.

Læg spiddene på risten over bradepanden, og grill dem ca. 15 cm. fra grill-element, i en meget stærk varm ovn, 250 º i 5 - 7 minutter. Ven spiddene et par gange, og pensl hver gang kødstykkerne med marinaden.
Servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her