Logo

Mini-ispinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mini-ispinde


Disse skønne mini-ispinde er hurtigt lavet og kan fryses i god tid. Lag gerne børnene være med til at overtrække og pynte. Dejlig let opskrift.

Arbejdstid: 30 min. Fryseegnet. (12 stk)

 

#

¾ l god vaniljeis (eller anden smag)

200 g chokolade (mørk, lys og/ eller hvid)

20 g smør (eller 1½ spsk neutral olie)

nødder eller krymmel

12 is-træpinde eller tandstikker

*

 

Form isen til kugler og frys dem minimum 3 timer.

Hak en eller flere slags chokolade og smelt dem sammen med lidt smør eller olie i en skål over vandbad (hver slags for sig).

Hak nødderne.

 

Stik en træpind eller tandstikker i hver iskugle.

Hold en iskugle i pinden over skålen med chokolade.

Hæld smeltet chokolade over iskuglen med en ske og stil iskuglen på en kold plade med bagepapir. Drys med nødder eller krymmel og fortsæt med flere kugler.

Stil dem i fryseren indtil servering.

 

Ispinde fås bl.a. hos Panduro Hobby (www.panduro-hobby.dk)

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her