4 personer. Stegetid i trykkoger: 10 min. 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad eller to små 
150 g kyllingelever, grofthakket (½ pakke frosne) 
2 hakkede løg 
3 spsk smør eller margarine 
½ dl suppe, bouillon eller vand 
1 dl fløde (13%) 
salt, peber 
meljævning 
* Tilberedning
Skær et snit på langs i mørbraden. 
Drys med salt og peber. 
Svits lever og løg i lidt af fedtstoffet i trykgryden. 
Fordel blandingen i mørbraden og saml kødet herom. 
Sy med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. 
Brun mørbraden på alle sider i resten af fedtstoffet i trykgryden. 
Hæld suppe (bouillon eller vand) ved og luk for trykgryden. 
Bring den på tryk. 
Steg mørbraden i 10 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt og tag mørbraden op. 
Hæld fløden i, bring skyen i kog og jævn. 
Smag til med salt og peber. 
Befri mørbraden for kødnåle eller bomuldssnor, skær den i pæne skiver. 
Server saucen til sammen med kogte kartofler samt en god blandet salat.