Logo

Røget lammekølle INFO

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Hel, røget lammekølle kan købes med eller uden ben.
Sidstnævnte er nemmest at skære, førstnævnte har lidt kraftigere smag.

Røget lammekølle kan også købes afskåret hos velassorteret slagtere.

Røget lammekølle er en stor delikatesse til frokost, forret og natmad.

Røget lammekølle kan også koges, eller man kan skære af den til nogle anretninger og koge resten.

Det er vigtigt, at røget lammekølle skæres papirtynd, helst på pålægsmaskine, hvis den er uden ben.

Det er nemmest at skære, hvis den er meget kold, eller hvis den har været frosset så knapt optøet.

Man kan godt skære mange skiver af den knapt optøede kølle og derefter fryse den ned i passende portionspakker.

Holdbarhed i dybfryser ca. 3-4 mdr. for udskåret/hel røget lammekølle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her