Logo

Jordbær og vandmelon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rensede jordbær
300 g vandmelon (gerne en af dem uden kærner)
4-8 spsk Cointreau
 
Råcreme:
4 æggeblommer eller 2 dl past æggeblommer
50 gram sukker
Marven af ½ vaniljestang
¼ l. piskefløde
 
De rensede jordbær kvartes og vandmelonen skæres i stykker på samme
størrelse.
Råcrem: Æggeblommerne piskes med sukker og vanilje til en luftig masse
og den letpiskede fløde vendes i.
Servér frugter og råcreme i skåle/kander hver for sig og lad selv dine
gæster tilsætte likøren efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her