
 
Hurtig mad - saftige
fiskefrikadeller - lækre til både aftensmad og næste dags frokost og ude i det
fri. Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 10 min. Fryseegnede (ca. 12 frikadeller) 
 
#
400 g grov fiskefars
100 g røget laks 
2 stilke blegselleri
(finthakkede) 
1-2 gulerødder
(revne) 
1 spsk olie + 15 g
smør 
 
Sauce: 
150 g kvark, skyr
eller græsk yoghurt 
4 spsk hakkede
krydderurter (fx dild, persille, purløg, basilikum, oregano, mynte) 
1 fed hvidløg
(knust) 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
nye kartofler eller rugbrød og grøn salat 
*
 
Hak laksen groft med en kniv og rør den i farsen sammen med
blegselleri og gulerod. 
Smag til med salt og peber og steg farsen som frikadeller på
en pande med smør og olie i ca. 5 min. på hver side. 
 
Rør kvark el.lign. sammen med krydderurter, hvidløg, salt og
peber. 
Server frikadellerne med krydderurtekvark, kartofler og grøn
salat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin