300 g oksefars uden fedt (tatar)
200 g fin bulgur
½ løg meget finthakket
2 håndfulde persille
1 tsk chilipulver
1 tsk paprika
salt, peber
2 spsk tomatkoncentrat
2 forårsløg
½-1 dl olie
1 icebergsalat
2 citroner
2-3 tomater
½ agurk
Ælt kød og bulgur i en stor skål, du skal ælte i ret lang tid med hænderne for det er varmen fra dine hænder der ”tilbereder” kødet og mørner bulguren.
Tilsæt løg, hakket persille, krydderier, tomat og hakket forårsløg.
Ælt det godt ind i farsen.
Tilsæt olie og ælt det i. Form kødet til små aflange kødboller og læg dem på et stort fad.
Stil det i køleskabet, bræk salaten i store bidder, skær citroner og
tomater i både og agurk i stave.
Læg en kødbolle på en salatstrimmel, klem en citronbåd over og rul sammen, spis skiftevis med tomat og agurk.