Logo

Hamburger med Sauce Diane

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fra The Ponchartrain Hotel, New Orleans, Louisiana

900 g hakket oksetykkam
Form 4-5 burgere og grill dem.

Sauce Diane:
1 bdt forårsløg
1 ½ dl A.1. Steak sauce
1 dl Worcestershire sauce
½ l oksekødssuppe (eller 1 ds oksebouillon)

Hak løgene og bland dem med resten af ingredienserne. Kog det, til det er tykt.
Øs det rundhåndet over de grillede burgere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her