Logo

Farmor's kyllingelår med spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store kyllingelår
4 skiver bacon
1 stor løg i skiver
4 stykker kyllingelever
1 spidskål groftsnittet
høvlet peberrod
salt, peber
 
Lårene krydres og bacon i strimler brunes.
Vend løg, lever og lår i og steg.
Læg kålen over og fyld halvt op med vand og lad retten koge ved svag varme i 40 min.
Smag godt til og drys med høvlet peberrod. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her