Logo

Coleslaw Club Sandwich med peanuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 langt flûte
 
Coleslaw: (større mængde)
¼ hvidkål- fintsnittet
2-3 gulerødder- revne
¼ salatløg- finthakket
1 stilk bladselleri- fintsnittet
1 ½ dl cremefraiche
 ½ dl mayonnaise
1 spsk god eddike el. citronsaft
3 tsk rørsukker
1 tsk mild sennep
salt og hvid peber
allehånde
 
8 stk stegt kyllingebryst
6 stk agurk
1 annanasring
4 stk stegt bacon
peanutbutter og/eller en håndfuld peanuts
 
Flutet deles i 2 halve og flækkes. varmes under grill eller i ovn med krummen nedad til skorpen er gyldenbrun.
Fordel coleslaw, kylling, agurk, annanas og bacon på de 2 undere. drys evt. lidt peanuts ovenpå.
Smør peanutbutter på overne og læg dem ovenpå, pres delene lidt sammen og server evt. med grove pommes frites.


Tips: Lav coleslaw og kylling til en anden ret og brug resterne til sandwich.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her