600 g kalkunoverlår
3 porrer
3 gulerødder
2 stilke citrongræs
4 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
1 bundt koriander
1 ½ dl vand eller fjerkræbouillon
½ spsk Darjeeling te
100 g kalkunskind
4-5 cl. sesamolie
Saften af ½ citron
1 spsk honning
Skær kalkun, porrer, gulerødder og citrongræs i fine strimler.
Hak hvidløg, ingefær og koriander fint.
Kog bouillonen op, smid teen i, dæk med film eller lignende og lad teen trække i 4-5 min. Si den.
Skær de 100 g kalkunskind i små tern og rist dem ved jævn varme til sprøde fedtegrever. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys med salt.
Varm en jerngryde eller wok grundigt op. Hæld sesamolien i.
Rist kødet let, tilsæt grønsager, ingefær og hvidløg og rist videre - vend konstant rundt på kød og grønsager. Kom citron og honning på.
Hæld teen i og vend korianderen i - og servér.