Logo

Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, valnød og appelsinmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk rødkål
¼ stk hvidkål
200 g valnødder
6-8 stk appelsiner

Marinade:
2 dl appelsinsaft
2 dl olivenolie
2 dl eddike
100 g sukker

Rødkålen deles og stokken fjernes. Rødkålen snittes meget fint.
Hvidkålen behandles på samme måde.
Valnødderne hakkes groft.
Appelsinerne knivskrælles (skallen fjernes), skær appelsinfiletter ud mellem lamellerne og pres saften af appelsinresterne i en

skål til marinaden.
Pisk marinaden sammen.
Bland salaten i en stor skål og vend marinaden i ca. ½ time før servering.
Kom salaten op i en serveringsskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her