Logo

Kold aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friske hvide aparges (eller tilsvarende på dåse)
125 g fine grønne ærter
4 hårdkogte æg
1 salathoved

Dressing:
50 g mayonnaise
3-4 spsk cremefraiche 18%
5 spsk friskhakket dild
Lidt citronsaft
Salt og peber

Skræl aspargesene tyndt fra hoved til fod.
Skær de træde ender af, og kog aspargesene 6-7 min. i letsaltet vand.
Lad dem blive kolde på et klæde (de bliver slatne hvis ikke vandes
hældes fra dem).
Asparges fra dåse skal bare dryppe af.
Giv ærterne et opkog og spul dem i koldt vand.
Lad dem dryppe af.
Skær aspargesene i 2 cm. lange snitter. Gem nogle til pynt.
Skær salaten i strimler og skær æggene i skrå skiver.
Fordel den strimlede salat i et passende, halvdybt fad eller på portions-asietter.
Anbring æggene let taglagt i fadet - eller et på hver sin asiet.

Dressing:
Bland mayonnaise og cremefraiche og smag til med citronsaft, salt og
peber. Rør masser af dild i - men gem lidt til pynt.
Fordel dressingen over æggene på salaten, pynt med aspargessnitter,
grønne ærter og friskhakket dild.
Serveres med baguettes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her