Logo

Kødtærte de luxe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke frossen butterdej
Fyld:
500 g hakket oksekød
200 g bacon
1 hakket løg
1-2 presset hvidløg
2 tsk tørret timian
2 tsk tørret basilikum
2 tsk tørret oregano
2 spsk olie
1 tsk kokke salt
150 g ost til gratering
2 æg
1 dl fløde
½ dl rasp
salt og peber
 
Skær baconen i mindre stykker og steg den næsten sprød og kom dem i en skål.
Svits det hakkede løg og hvidløg i olien, tilsæt kødetog svits det.
Tilsæt krydderierne og bacon. Lad det køle lidt af.
Æg, fløde, rasp, salt og peber piskes sammen.
Rul butterdejen ud skær 8 strimler til fletlåg ( kan undlades ).
Beklæd et tærtefad med butterdej og forbag den i 10 min ved 200ºC.
Bland kødfyldet og æggemassen og fyld den i tærten, læg osten ovenpå og til sidst fletlåget. bages i 30 min. ved 200ºC.
 
Tips: serveres varm med en god salat feks. den grønne og hvidløgsflûte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her