4 kalkunschnitzler
saft af ½ citron
1-2 løg i skiver
250 g  champignon - 1 bakke - renset og i skiver
1-2 fed hvidløg, presset
masser af grofthakket persille
25 g  margarine
meljævning lavet i letmælk
* Tilberedning
Kalkunschnitzlerne dryppes med citronsaft og marinerer i ½ time. 
Tørres i køkkenrulle og brunes hurtigt på en hed pande i den halve mængde fedtstof og lægges i ovnfast fad. 
Løg brunes i resten af fedtstoffet og der tilsættes champignon, hvidløg og persille som damper med.
Hældes evt. over i en gryde med letmælken og koges i gennem. 
Herefter jævnes og der smages til med salt og peber. 
Hældes over schnitzlerne og disse sættes i ovnen ved 200 ºC i ca. 30 minutter. 
Hertil serveres ris, bulgur eller kartofler og en god råkost.