Logo

Spegesild, grønne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spegesild renses, skæres i fileter, og derefter i passende stykker, der udvandes. Tages op, løber af og tørres. 125 g smør tilsættes 1 finthakket løg, 1 hakket syltet agurk, 1 hakket hårdkogt æggeblomme samt hakket persille og dild. Hermed overtrækkes sildene, og pyntes med de hakkede æggehvider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her