Logo

Sukkerglaseret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hamburgerryg
40 g smør
125 g mørk farin
sukkerblandet rasp
sennep

Den ovnmørnede eller kogte, flåede hamburgerryg smøres med sennep og drysses med mørk farin eller sukkerblandet rasp. Smørklatter lægges på.
Glaseres i ovnen 10 min. ved 250ºC eller ca. 4 min. under grill.
Hamburgerryg kan også glaseres som nellikekrydret skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her