Logo

Grillede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 kg kogte rejer med skal 
2-4 spsk olie
2 fed hvidløg
½ bundt persille
1 citron

Grillede Rejer:
Rejerne skylles og ligges i lagen.

Lad rejerne stå i ca. 10 minutter på direkte varme, i en foliebakke.

Marinaden:
Knust hvidløg og frisk persille røres sammen med olie og en hel frisk citronsaft og hældes ud over rejerne.

Lad rejerne ligge i marinaden i ca. ½-1 time inden de skal på grillen.

Servering:
Kan servers i foliebakken direkte fra grillen, eller hældes over på et fad.

Rejerne serveres hele, sammen med et stykke ristet brød.
Lige inden servering, presses frisk citronsaft udover rejerne.

 

Tips: Dobbel portionen og du har en lækker hovedret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her