Logo

Kyllingekebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster uden ben
8 små løg
4 små tomater
2 grønne peberfrugter, skåret i tern

Marinade:
saft af 2 citroner
3 spsk olie
1 tsk groft salt
peber
1-2 fed hvidløg

Skær kødet i mundrette stykker. Rør marinaden sammen og hæld den over kødstykkerne. Lad dem trække hermed et par timer.

Tag kødet op af marinaden og sæt kyllingekød, løg, tomat og peberfrugt skiftevis på fire spid. Læg spiddene på risten over bradepanden og grill dem ca. 15 cm fra grillelementet i 5-7 min. Vend spiddene et par gange og pensl hver gang med marinaden.

Servér med løse ris og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her