Logo

Spansk lammeragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammesmåkød
4 dl grønsagsbouillon
4 løg
1 grøn peber
1 rød peber
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
10-12 sorte oliven
1 dl hvidvin
2 spsk hvedemel
salt
paprika

Lammekødet skæres i ret store tern der kommes i en gryde med grønsagsbouillonen. Småkoger under låg i ca. 45 min., til kødet er mørt.

Løg, peberfrugter og hvidløg skæres i små tern, der svitses ca. 10 min i olivenolie. Grønsagsblandingen og oliven blandes med kødet i gryden.

Hvidvin og hvedemel røres sammen og hældes i ragouten. Småkoger 4-5 min. og smages til med salt og paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her