Logo

Lammelever terrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammelever
1 spsk olie
3 forårsløg
½ rødpeber
½ gulpeber
3-4 dl lammefond eller bouillon
4-5 bladehusblas
salt
friskkværnet peber

leveren skæres i skiver, der krydres med salt og peber og steges let i olien.
De skal kun have et par min på hver side.
Stilles til afkøling.

Grøntsagerne renses og skæres i lange tynde strimler.
Bouillon bringes i kog, og grønsagerne simrer heri nogle få min., og tages op.

Bouillon smages til med salt og peber.
Husblas blødes op i koldt vand og piskes i den varme bouillon.
Leveren skæres i små stykker, der arrangeres lagvis med grønsagerne i en lille skål.
Det dækkes med bouillon og stilles køligt under let pres natten over.

Kan serveres i skiver som forret med grøn salat, eller som pålæg på godt rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her