Logo

Vaniljekranse Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

160 g mælkefri margarine
175 g majsmel
75 g kartoffelmel
3 tsk vaniljesukker
¼ tsk bagepulver
½ æg
125 g sukker

Kartoffelmel, majsmel, vaniljesukker og bagepulver blandes godt sammen. Margarinen skæres i små stykker og tilsættes melet.

Sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet.
Vanillekransene formes derefter som vanligt.
Bages ca. 15 min. ved 180ºC (varmluft).

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her