Logo

Ovnbagt æblekage fra Sønderjylland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 store æbler
6 æg
1 citronskal
75 g smør
75 g sukker
1 tsk kanel
 
Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver uden kerne­hus.
De svitses halvt møre i smørret.
Æggeblommerne røres med sukker, citronskal og kanel.
Hviderne piskes stive og vendes i dejen.
Æbleskiverne lægges i bunden af en dyb skål, smurt med smør.
Dejen hældes over og kagen bages i ovnen ved 190°C i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her