Logo

Stegte lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med rosmarin og citron serveret med feta salat, til 2 personer

4 skiver citron
½ agurk
oliven, efter ønske
frisk rosmarin
økologisk fetaost
4 modne tomater
4 stk lammekoteletter

Tilberedning:
Steg koteletterne på en pande i lidt varm olivenolie. Halver hvidløget og steg det med. Læg skiver af citron henover sammen med grene af rosmarin. Krydr med salt og peber. Steg kødet 4-5 minutter på hver side. Skær tomaterne i kvarte og del agurken. Fjerne kernerne. Vend det hele sammen med fetaost, oliven, salt og peber. Server til de gode koteletter.
----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 3.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her