Logo

Kryddersild med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kryddersildene marineres som almindeligt marineret sild, men i mindst 1-2 timer. Tages op, skæres ud og anrettes. Overhældes med en sauce tilberedt af en lille flødeost, der røres til en passende sauce ved at tilsætte fløde. Smages til med estragoneddike, salt, lidt paprika og lidt sukker. Hakket kapers blandes i saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her