#
225 g hvedemel 
1 æg + mælk ialt 1 ½ dl 
2 tsk bagepulver 
1 tsk sukker 
1 nip Hvidløgspulver 
¼ tsk cayennepeber 
¼ tsk stødt muskatnød 
1 tsk salt 
4 spsk fintklippet purløg 
60 g koldt smør i små terninger 			
*
Forvarm ovnen til 225°. 
Bland melet med salt, bagepulver, sukker, krydderier og purløg.  
Fordel smørret i melblandingen med fingerspidserne. 
Pisk æg og mælk sammen og rør det i melet. 
Dejen må ikke være klæbrig - tilsæt lidt mere hvedemel om nødvendigt. 
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den hurtigt sammen. 
Pres den med fingrene til en 1 cm tyk plade. 
Dyp kanten af et glas på ca. 4 cm i diameter i hvedemel, og stik scones ud af dejen. 
Læg dem på en plade med bagepapir, tyndt drysset med et lag hvedemel.  
Bages i ovnens øverste del i ca. 10 min. 
Scones smager bedst samme dag, de er bagt. 
Servér dem lune til suppe, evt. med koldt smør til.