Logo

Tomater med squashfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk granola (fuldkornsrasp)
½ fed hakket hvidløg
¾ dl hakket løg
2 spsk smør eller margarine
1 pisket æg
1 spsk tør hvidvin
3 babysquash revet og afdryppet
1 tsk salt
1/8 tsk cayenne
¼ tsk oregano
¼ tsk dild- eller sellerifrø
4 store faste udhulede tomater
 
Svits granola, hvidløg og løg i smørret.
Bland i en skål æg. Vin, squash og tomatpulp med krydderierne.
Kom blandingen i de udhulede tomater og sæt dem i et smurt, lavt ovnfast fad.
Bages ved 200ºC i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her