Logo

Lasagne med skinkekød og fetaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g hakket skinkekød
2 løg
2 ds flåede tomater
2 tsk salt
3 tsk merian
bouillon
2 spsk olie
250 g lasagneplader
200 g fetaost
3 æg
100 g mozzarellaost
 
Varm olie i en gryde.
Svits kødet over god varme, til det smuldrer.
Tilsæt tomater, løg, salt, merian, evt. bouillon.
Dæmp varmen.
Lad det småsnurrer i ca. 10 min. uden låg.
Smag til med salt og peber.
Pisk æggene sammen og smuldr (eller hak i en "hakker") fetaosten heri.
Smør et ovnfast fad/lille bradepande.
Læg et lag kødsauce i bunden, et lag lasagneplader og et lag ostemasse.
Gentag lagene. Slut af med osteæggemassen. Drys med reven ost.
Bages i ovn på midterste rille. 20 min. ved 200ºC eller til den er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her