Logo

Chokolade-nøddekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Småkager

400 g hasselnødder
8 æg
125 g sukker
1 dl chokolade-drys

Æggehviderne fra æggene piskes meget stive, mens hasselnødderne hakkes i blenderen.

Sukker, chokoladedrys og hasselnødder blandes, og det hele vendes forsigtigt i de stiftpiskede æggehvider.
Sættes i små toppe på en plade med bagepapir og bages i forvarmet ovn ved 175° i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her