Logo

Stegte nudler danang - Mi xao da nang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
60 g grofthakket løg
120 g mørt oksekød i tynde skiver
120 g æggenudler (udblødes, hvis de er tørrede)
60 g grofthakkede sorte skyøresvampe
60 g grofthakkede blegselleri
60 g grofthakkede tomater
1 spsk fiskesauce
1 spsk lys soyasauce
1 spsk sukker
¼ tsk stødt hvid peber
korianderblade til pynt

Varm olien i en wok eller dyb stegepande og steg løgene et øjeblik. Tilsæt kødet og lynsteg, til det er næsten gennemstegt.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen koriander, i rækkefølge og rør rundt for hver ny ingrediens.
Så snart det stødte peber er rørt i, er retten klar til servering.
Der pyntes med korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her