Logo

Hvidkålsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl fintskåret hvidkål
2 dl bladselleri i tynde skiver
50 g grofthakket løg
½ grønsagsbouillonterning
5 dl tomatjuice
2 dl vand
1 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
100 g ristet brød
50 g revet Grana ost 32+ (24%).

Kog grønsager, bouillon, tomatjuice og vand i ca. 9 min.
Tilsæt fløde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her