1 romainesalat 
200 g rødbede 
200 g persillerod 
200 g knoldselleri, persillerod, pastinak eller jordskok 
1 tsk olivenolie 
Havsalt og friskkværnet hvidt peber 
30 g cashewnødder 
1 limefrugt 
4 spsk finthakket bredbladet persille
 
Skyl salatbladene, tør dem og skær dem i strimler. 
Skyl, skræl og skær rodfrugterne i bitte små terninger. 
Bland dem i en skål med olie, salt, og peber og rist dem på en stor pande. 
Vend dem undervejs. 
De skal have et godt bid, så 4-5 min. i alt er den stegetid, de kræver.
Lad rødderne afkøle lidt. rist imens cashewnødderne på en tør pande og lad dem afkøle lidt på et stykke køkkenrulle.
Bland salaten med persille og limesaft og anret den med nødderne.
Energi: Protein: 15%, Fedt: 30%, Kulhydrat: 55%, 154 kcal pr. person