Logo

Kryddersild i flødepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 marinerede kryddersildefileter
1 dl piskefløde
½ spsk citronsaft
1 spsk reven peberrod
2 løg
1 ræddike eller 10 radiser
 
Sildene skæres i snitter og lægges i fileternes form på et fad.
Fløden piskes, ikke for stiv, citronsaft og reven peberrod tilsættes.
Flødepeberroden lægges mellem sildene og der pyntes med løgringe.
Ræddiken rives eller radiserne skæres i skiver og lægges på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her