
En let, frisk og sund start på ugen - med lidt kant
 
350 g kalkunbryst
3 spsk frisk persille
2 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
½ tsk peber
Salat:
1 avocado
0,5 dl citronsaft
50 g mandler
1 iceberg salathoved
3 stilke bladselleri
½ agurk
100 g kogte rejer
Dressing:
1 rød peberfrugt
150 g mayonnaise
0,5 dl sød chilisauce
1 dl cremefraiche 18%
½ tsk salt og ½ tsk peber
Pynt:
frisk brøndkarse
groft brød
 
Steg kødet med persille, hvidløg, salt og peber. 
Skær avocadoen i skiver. 
Dryp avocadoskiverne med citronsaft. 
Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle.
Salat, selleri og agurk skæres i små tern. 
Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse.
Bland dressingen sammen og krydr med salt og peber. 
Stilles i køleskab til servering. 
Ved serveringen hældes dressingen over salaten og der blandes godt. 
Server med groft brød
--