Logo

Vaniljepuffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(ca. 50 stk)

225 g smør,
100 g sukker,
2 spsk vaniljesukker,
korn af ½ stang vanilje,
150 g hvedemel,
½ tsk hjortetakssalt.

Smørret røres kraftigt med sukkeret, og vaniljesukker og kornene fra vaniljestangen tilsættes. Melet sigtes med hjortetakssalt og blandes i med let hånd.
Dejen deles i små stykker, der hver formes i kugler og stilles på en velsmurt bageplade.
Bages ved svag varme (170ºC) ca. 18 minutter. Under bagningen vil kagerne krakelere ovenpå de bliver i øvrigt lette og meget luftige.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her