Logo

Vildtfond - Gulddråber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg rå fugleskrog eller hårvildtben -afpuds og ureelt -kød
1 kg kalvekraftben (evt. knuste)
1 kg porre, selleri og gulerod - ligeligt fordelt
1 frisk timiankvist
1 løg
1 laurbærblad
2 enebær
2 nelliker
5 l koldt vand
 
Brun kød, og vildtben sammen med de rengjorte, udskårne grønsager og timian i ovnen ved 250ºC.
Sæt ingredienserne over at koge i vandet ved svag varme.
Skum "suppen".
Del løget og brænd det sort på en tør pande.
Læg løget i gryden sammen med krydderierne og lad det koge roligt i 3 timer.
Passér suppen gennem et RENT klæde (uden rester af skyllemiddel!!!) og fjern fedtet. Herefter koges den ind til der er ca. ½ l tilbage - det tager nogen tid....
Tips: Gulddråberne kan fryses ned i alubakker med tætsluttende låg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her