2 kg rå fugleskrog eller hårvildtben -afpuds og ureelt -kød
1 kg kalvekraftben (evt. knuste)
1 kg porre, selleri og gulerod - ligeligt fordelt
1 frisk timiankvist
1 løg
1 laurbærblad
2 enebær
2 nelliker
5 l koldt vand
Brun kød, og vildtben sammen med de rengjorte, udskårne grønsager og timian i ovnen ved 250ºC.
Sæt ingredienserne over at koge i vandet ved svag varme.
Skum "suppen".
Del løget og brænd det sort på en tør pande.
Læg løget i gryden sammen med krydderierne og lad det koge roligt i 3 timer.
Passér suppen gennem et RENT klæde (uden rester af skyllemiddel!!!) og fjern fedtet. Herefter koges den ind til der er ca. ½ l tilbage - det tager nogen tid....
Tips: Gulddråberne kan fryses ned i alubakker med tætsluttende låg