Logo

Rødbeder bagt med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Velsmagende alternativ til bagte kartofler, nemlig rødbeder bagt i ovn. Rødbeder smager dejligt når de er bagt, i det de smager sødere end når de koges. Serveres til for eksempel kød eller fjerkræ.

 
 
 
Et farvestrålende, velsmagende og sundt alternativ til bagte kartofler: Rødbeder bagt i ovnen med olivenolie og balsamicoeddike. Til 8 pers .

8 store rå rødbeder
4 spsk olivenolie.
4 spsk balsamicoeddike
4 fed knust hvidløg.
Havsalt og friskkværnet sort peber.
100 g græskarkerner
 
Varm ovnen op til 200°C.
Bring rødbederne i kog i en stor gryde med letsaltet vand, og lad dem simre i 30 minutter.
Tag dem op af gryden, og skyl dem under koldt vand.
Fjern skrællen (tag handsker på, så du ikke får rødlilla hænder) og fjern eventuelle rester af skræl og rod.
Vask rødbederne.
Skær rødbederne i grove stykker, og bland med olivenolie, hvidløg, græskarkerner og balsamicoeddike.
Smag til med salt og peber, og bag dem i ovnen i 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (15 stemmer)
Siden er blevet set 12.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
31405-11-2013 22:47:52 Lisbet Jespersen
Den opskrift er bare himmelsk. Prøv den.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her