Logo

Sauce catalane

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
4 hvidløgsfed
10 cl olie
50 cl tomatkød (pulpe de tomate)
2 saftige appelsiner
1 citron
10 cl madeira
2 spsk persille
salt, paprika, cayennepeber
 
Hak løget og hvidløgsfedene og lad dem tage farve i olien.
Tilsæt tomaten, saften og skrællen fra appelsinerne og citronen samt
madeira'en.
Krydr med salt, paprika og cayennepeber.
Varm blidt saucen igennem i 10 minutter, filtrer den og drys med persille.
Passer til lammekølle, koldt svinekød og vildt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her