Logo

Krydrede blommer med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g udstenede blommer
 
Lage:
150 g rørsukker
4 dl vand
2 stjerneanis
10 letknuste kardemomme
3 kanelstænger
10 nelliker
1 spsk skrællet ingefær
1 strimmel citronskal
 
Mascarponecreme:
100 g mascarpone
¼ l piskefløde
2 spsk blommelage
 
Kog lagen i et par minutter.
Tag den af varmen, tilsæt blommer og lad dem trække 20-30 min. i lagen. Derefter tages de op med en hulske og lægges i en skål.
Lad lagen koge et par minutter ved god varme, afkøles og hældes over blommerne.
Mascarpone og fløde der er pisket stiv, vendes forsigtigt sammen og tilsættes blommelagen.
Serveres til blommerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her