Logo

Sommerhvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerhvidkål

 

Sommerhvidkålen er en sprød og lidt lettere udgave af den velkendte hvidkål. Sommerhvidkålen har dog en mildere smag og egner sig derfor perfekt til at blive snittet fint til friske salater eller let tilberedte wokretter.

 

• Grove grønsager såsom hvidkål holder sig længe og allerbedst i køleskabet. 

 

I sæson

Juni til August

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her