Logo

Hvidkål med bouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1500 g kogt hakket hvidkål
50 g margarine
5 tsk bouillonpulver
2 ½ dl piskefløde

For at undgå påbrænding tøes den frosne hvidkål langsomt op i margarinen. Tilsæt bouillonpulver og piskefløde. Det er vigtigt at konsistensen er lidt tør og løs, den skal ikke være flydende som almindelig stuvet hvidkål.
Serveringsforslag: Hvidkål med bouillon og kold kogt letsaltet flæsk og medister. Kødet står og køler af i suppen. Kogevandet kan evt. tilsættes løvstikke, frisk timian, 3 laurbærblade, 8 sorte peberkorn og et stort løg. Dertil serveres sigtebrød eller andet lyst grovbrød, sennep og rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her