Logo

Kartofler Lyonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kogte bagekartofler skåret i skiver på ½ cm
løg i tynde skiver
hakket persille
madolie
smør
salt og peber

Hæld madolie og smør på en varm pande og steg kartoffelskiverne gyldne på begge sider ved jævn varme. Kartoflerne krydres med salt og peber. Løgene brunes i olie på en anden pande. De tilsættes kartoflerne. Til sidst drysses hakket persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her