Logo

Kastaniesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pillede kastanier uden skal og hinde
1 mellemstort løg
½ gulerod skåret i skiver
¾ l. suppe evt. lavet på en god terning
lidt piskefløde
salt
peber
1 Belle de Boscop æble, skrællet og skåret i både
20 g smør eller baconfedt

Snit kastanjerne. Kog dem, fjern skal og hinde det er nemmest at gøre mens de endnu er varme.
Kom kastanjer, løg og gulerod i en gryde med suppen og koges, indtil også kastanjerne er meget møre.
Purér suppen, det er nemmest med en blender. Smag til, rund af med piskefløde.
Steg æblebådene hurtigt, til de er let brune. Hæld suppen op i skåle eller dybe tallerkener, garnér med æble og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her