Logo

Fyldte koteletter på spinatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tykke nakkekoteleletter
Fyld:
75 g valnødder
1 fed presset hvidløg
10 blade basilikum
½ tsk revet citronskal
1 knsp.salt
1 æg

Spinatbund:
2 porrer
1 spsk valnødde- eller olivenolie
¾ kg frisk spinat (450g frossen)
1 fed presset hvidløg
½ tsk salt
peber
reven muskat

Der skæres en lomme i hver kotelet.

Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg.
Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål.

Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i ca. 4 cm lange stykker og dampes i olien.
Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med.
Smages til med hvidløg, salt, peber og muskat.
Fordeles i et ovnfast fad.

Koteletterne brunes på tør pande eller i ½ spsk olie et par minutter på hver side.
Lægges over spinaten.
Sættes i ovnen på midterste ovnribbe 15-20 min. ved 200°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her