Logo

Cremet løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
5-6 hakkede løg
2-3 hakkede bladselleristilke
1 kartoffel i terninger
1 fed hvidløg
1 porre i strimler
1 L hønsebouillon
2 dl piskefløde
salt og peber
 
franskbrødsskiver
osteskiver
 
Grønsagerne svitses i gyldne smørret i 10 min.
Bouillonen hældes på og suppen småkoger 15 min.
Kom piskefløden i og suppen piskes med stavblender eller elpisker.
Spæd med mere bouillon, hvis suppen er for tyk, og smag til med salt og peber.
Franskbrødsskiverne skæres til snitter, der smøres og en osteskive lægges på.
Gratineres 5 min. midt i ovnen ved 225ºC.
Suppen kan laves færdig lige til at varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her