1 stk Lammebov (Få din slagter til at udbene den og binde den op som en rullesteg)
½ stk Hvidkål
1 spsk Kommen
2 stk Citron
100 g Smør
2 dl Rødvinseddike
½ bdt Timian
2 fed Hvidløg
100 g Brun farin
1 bdt Dild
Lammeboven brunes i olivenolie på alle sider og lægges op på en riste med en bradepande nedunder til saften. Lammeboven krydres med salt, hk. timian og knust hvidløg. Nu skal den steges færdig i ovnen ved 200’c i ca. 40 min husk at kødet skal havde lov til at hvile i ca. 15 min før du skære boven i skiver. Hvidkålen skæres i grove tern og brunes ved kraftig varme efter ca. 2 min tilsættes brun farin, rødvins eddiken, smør og citronskallen gryden tages væk og skal nu stå under låg i ca. 10 min uden varme så kålen kan falde lidt sammen, lige inden serveringen tilsættes den plukket dild. Husk at smage til med salt og peber.