Logo

Lammebov med kommen, dild og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk Lammebov (Få din slagter til at udbene den og binde den op som en rullesteg)
½ stk Hvidkål
1 spsk Kommen
2 stk Citron
100 g Smør
2 dl Rødvinseddike
½ bdt Timian
2 fed Hvidløg
100 g Brun farin
1 bdt Dild

Lammeboven brunes i olivenolie på alle sider og lægges op på en riste med en bradepande nedunder til saften. Lammeboven krydres med salt, hk. timian og knust hvidløg. Nu skal den steges færdig i ovnen ved 200’c i ca. 40 min husk at kødet skal havde lov til at hvile i ca. 15 min før du skære boven i skiver. Hvidkålen skæres i grove tern og brunes ved kraftig varme efter ca. 2 min tilsættes brun farin, rødvins eddiken, smør og citronskallen gryden tages væk og skal nu stå under låg i ca. 10 min uden varme så kålen kan falde lidt sammen, lige inden serveringen tilsættes den plukket dild. Husk at smage til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her